Ποια είναι η εταιρία Medela;

Τα προϊόντα της εταιρίας Medela και οι εκπαιδευτικοί πόροι της, καθοδηγούνται από τη δέσμευση για την προαγωγή της υγείας των βρεφών και των μητέρων χάρη στα πολύτιμα οφέλη του μητρικού γάλακτος.

Στόχος της Medela είναι, η υποστήριξη των μητέρων να σιτίζουν τα βρέφη τους με μητρικό γάλα όσο το δυνατόν για περισσότερο χρόνο και η παροχή πληροφοριών σε βάθος ώστε οι μητέρες να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τους στόχους τους για το θηλασμό.

Που μπορώ να βρω τα προϊόντα της εταιρίας Medela;

Η εταιρία Klinikum Plus Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. είναι ο επίσημος εισαγωγέας/διανομέας των προϊόντων Medela στην Ελλάδα. Τα προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα σε βρεφικά καταστήματα, φαρμακεία, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα πανελλαδικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τα σημεία πώλησης προϊόντων εδώ:

και τα σημεία ενοικίασης του επαγγελματικού/νοσοκομειακού θηλάστρου Symphony εδώ:

Πως μπορούν να με βοηθήσουν τα προϊόντα Medela;

Το μητρικό γάλα είναι μοναδικό!
Είναι η καλύτερη επιλογή για το μωρό σας. H Medela συνεργάζεται με ερευνητές ειδικούς στο μητρικό γάλα εδώ και πάνω από 50 χρόνια. Είμαστε στο πλευρό κάθε θηλάζουσας μητέρας για να της παρέχουμε γνώσεις, την εμπειρογνωσία και τη μοναδική σειρά προϊόντων μας, μεταξύ άλλων τα θήλαστρα ελβετικής καταγωγής, την επιλογή που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες υγείας σε όλον τον κόσμο.

 

Πότε θα χρειαστώ θήλαστρο και πως θα το επιλέξω;

Θήλαστρο θα χρειαστείτε εφόσον αντιμετωπίζετε προκλήσεις με το θηλασμό. Για την επιλογή του καταλληλότερου θηλάστρου θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας την πρόκληση που αντιμετωπίζετε, καθώς και τον τρόπο ζωής σας.

Για παράδειγμα, μια μητέρα που έχει γεννήσει πρόωρα και θα εξαρτάται για λίγο καιρό από ένα θήλαστρο θα επιλέξει μια επαγγελματική, νοσοκομειακή αντλία για να αντλεί όλα τα γεύματα για το μωράκι της που νοσηλεύεται. Μια άλλη μητέρα με εδραιωμένη γαλουχία που θηλάζει κανονικά και θέλει περιστασιακά να αντλήσει το γάλα της για να λείψει για λίγο από το μωράκι της π.χ. για να εργαστεί, θα επιλέξει ένα μικρό, φορητό, οικιακό ηλεκτρικό θήλαστρο.  Υπάρχει και η περίπτωση της μητέρας που θηλάζει αποκλειστικά, δεν εργάζεται και είναι συνέχεια με το μωρό, θέλει όμως να έχει μια συσκευή και να αντλεί λίγο γάλα πολύ περιστασιακά π.χ. για να βγει μια ή δυο φορές τη βδομάδα… αυτή τη μητέρα θα την εξυπηρετήσει επαρκώς ένα χειροκίνητο θήλαστρο.
Σας συνιστούμε λοιπόν, να συμβουλευτείτε τον/την επαγγελματία υγείας/μαία που σας εξυπηρετεί, για να σας υποδείξει την κατάλληλη λύση για τη δική σας περίπτωσή.

Από πού μπορώ να ενοικιάσω το νοσοκομειακό θήλαστρο Symphony της Medela;

Από τα καταστήματά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και από κατά τόπους αντιπροσώπους στην επαρχία. Σε αντίθετη περίπτωση, το θήλαστρο αποστέλλεται από εμάς με κούριερ και πληρωμή με αντικαταβολή, σε όλη την Ελλάδα.

Τα καταστήματά μας λειτουργούν ως εξής:

Αθήνα
ΔΕΥ-ΠΑΡ 08:00 – 18:00
ΣΑΒ 09:30 – 14:30

Θεσσαλονίκη
ΔΕΥ-ΠΑΡ 08:00 – 18:00
ΣΑΒ 09:00 – 14:00

Για το πώς θα επικοινωνήσετε ή για το πώς θα προσεγγίσετε τα καταστήματά μας, επισκεφθείτε τους χάρτες εδώ:

Πως συναρμολογούνται τα σετ άντλησης στο νοσοκομειακό θήλαστρο Symphony;

Η συναρμολόγηση είναι πολύ απλή και πάντοτε αποστέλλονται οδηγίες συναρμολόγησης εντός του θηλάστρου. Επιπρόσθετα, μπορείτε να παρακολουθήσετε  τα βίντεο συναρμολόγησης και καθαρισμού των εξαρτημάτων από το θήλαστρο Symphony στο σημείο “Video Gallery” της σελίδας μας εδώ:

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση του νοσοκομειακού θηλάστρου Symphony και τι στοιχεία απαιτούνται;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμές και όρους ενοικίασης, δείτε εδώ:

Που θα βρω πληροφορίες σε θέματα μητρικού θηλασμού;

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας, στην ενότητα «Θέματα που σας ενδιαφέρουν». Εκεί θα βρείτε άρθρα και θα ενημερωθείτε σχετικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως αν χρειαστείτε περισσότερη βοήθεια να απευθυνθείτε σε κάποιον/κάποια επαγγελματία υγείας που εξειδικεύεται σε θέματα μητρικού θηλασμού για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Από ποιον μπορώ να ζητήσω βοήθεια σε θέματα μητρικού θηλασμού;

Χρήσιμους συνδέσμους με επαγγελματίες που εξειδικεύονται στο μητρικό θηλασμό, αλλά και περισσότερους ιστότοπους με πληροφορίες θα βρείτε στην περιοχή ‘Χρήσιμα Links’ στην ιστοσελίδα μας.

Επιπρόσθετα, διαθέτουμε την υπηρεσία “Ρωτήστε τη μαία μας” για την οποία θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Τέλος, συντονιστείτε μαζί μας στο #BreastfeedingCafe στη σελίδα μας Medela Greece στο Facebook και στο Instagram, κάθε Τρίτη από τις 10:30-12:30 για να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας με σχόλιο στην ανάρτηση ή με μήνυμα στη σελίδα και η δική μας επαγγελματίας υγείας/μαία θα τις απαντήσει γραπτώς.