Ποια είναι η εταιρία Medela;

Η εταιρία Medela, εδώ και πάνω από 50 χρόνια βοηθά και στηρίζει τις μητέρες στην όμορφη εμπειρία τους με το μητρικό θηλασμό, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

Αποτελεί την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών υγείας και των μητέρων παγκοσμίως, καθώς εξειδικεύεται  στο μητρικό θηλασμό και τα προϊόντα της είναι αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών  που διεξάγονται στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας  (UWA) από την Ομάδα Έρευνας της Ανθρώπινης Γαλουχίας (HumanLactationResearchGroup) με ιδρυτή και επικεφαλή τον πολυβραβευμένο καθηγητή κ. Peter Hartmann.

Η εταιρία Medela έχει ως στόχο την προαγωγή της υγείας των βρεφών και των μητέρων χάρη στα πολύτιμα οφέλη του μητρικού γάλακτος.

Που μπορώ να βρω τα προϊόντα της εταιρίας Medela;

Η εταιρία Klinikum Plus Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. είναι ο εισαγωγέας/διανομέας των προϊόντων Medela στην Ελλάδα. Τα προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα σε βρεφικά καταστήματα, φαρμακεία, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα πανελλαδικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τα σημεία πώλησης προϊόντων εδώ:

Πως μπορούν να με βοηθήσουν τα προϊόντα Medela;

Αναμφισβήτητα, ο μητρικός θηλασμός είναι ότι καλύτερο, για τα βρέφη, τις μητέρες αλλά και  για όλη την οικογένεια! Πολλές φορές όμως προκύπτουν ιδιαίτερες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, τέτοιες μπορεί να είναι, προωρότητα, αποχωρισμός βρέφους/μητέρας λόγω θεμάτων υγείας ή εργασίας, μείωση της παραγωγής, πληγωμένες θηλές και πολλά άλλα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Medela μπορούν να βοηθήσουν!

Πότε θα χρειαστώ θήλαστρο και πως θα το επιλέξω;

Θήλαστρο θα χρειαστείτε εφόσον αντιμετωπίζετε προκλήσεις με το θηλασμό. Για την επιλογή του καταλληλότερου θηλάστρου θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας την πρόκληση που αντιμετωπίζετε, καθώς και τον τρόπο ζωής σας.

Για παράδειγμα, άλλο θήλαστρο θα επιλέξει μια μανούλα που έχει γεννήσει πρόωρα και άλλο μια μανούλα με εδραιωμένη γαλουχία που θηλάζει κανονικά και θέλει περιστασιακά να αντλήσει το γάλα της για να λείψει για λίγο από το μωράκι της.  Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει στην επιλογή σας.
characteristics

Από πού μπορώ να ενοικιάσω το νοσοκομειακό θήλαστρο Symphony της Medela;

Από τα καταστήματά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και από κατά τόπους αντιπροσώπους στην επαρχία. Σε αντίθετη περίπτωση, το θήλαστρο αποστέλλεται από εμάς με κούριερ και πληρωμή με αντικαταβολή, σε όλη την Ελλάδα.

Τα καταστήματά μας λειτουργούν ως εξής:

Αθήνα
ΔΕΥ-ΠΑΡ 08:00 – 18:00
ΣΑΒ 09:30 – 14:30

Θεσσαλονίκη
ΔΕΥ-ΠΑΡ 08:00 – 18:00
ΣΑΒ 09:00 – 14:00

Για το πώς θα επικοινωνήσετε ή για το πώς θα προσεγγίσετε τα καταστήματά μας, επισκεφθείτε τους χάρτες εδώ:

Πως συναρμολογούνται τα σετ άντλησης στο νοσοκομειακό θήλαστρο Symphony;

Η συναρμολόγηση είναι πολύ απλή και πάντοτε αποστέλλονται οδηγίες συναρμολόγησης εντός του θηλάστρου. Επιπρόσθετα, μπορείτε να παρακολουθήσετε  τα βίντεο συναρμολόγησης και καθαρισμού των εξαρτημάτων από το θήλαστρο Symphony εδώ:

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση του νοσοκομειακού θηλάστρου Symphony και τι στοιχεία απαιτούνται;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμές και όρους ενοικίασης, δείτε εδώ:

Που θα βρω πληροφορίες σε θέματα μητρικού θηλασμού;

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας, στην ενότητα «Θέματα που σας ενδιαφέρουν». Εκεί θα βρείτε άρθρα και θα ενημερωθείτε σχετικά. Αν όμως χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια καλό είναι να επικοινωνήσετε με κάποιον επαγγελματία υγείας που εξειδικεύεται σε θέματα μητρικού θηλασμού.

Από ποιον μπορώ να ζητήσω βοήθεια σε θέματα μητρικού θηλασμού;

Χρήσιμους συνδέσμους με επαγγελματίες που εξειδικεύονται στο μητρικό θηλασμό, αλλά και περισσότερους ιστότοπους με πληροφορίες θα βρείτε στην περιοχή ‘Χρήσιμα Links’ στην ιστοσελίδα μας.