ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, όλοι εμείς στην εταιρία Klinikum Plus M.I.K.E. – Medela Greece έχουμε λάβει μια σειρά μέτρων για την άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19), συμβάλλοντας έτσι στη διευκόλυνση και στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  1. Όλοι οι εργαζόμενοι μας, παραμένουν υγιείς, έχουν λάβει αναλυτική ενημέρωση και εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ, σχετικά με την προφύλαξη και την προσωπική υγιεινή τους και χρησιμοποιούν τα αντισηπτικά σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  2. Τα καταστήματά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι εξοπλισμένα με άφθονο αντισηπτικό χεριών και γάντια μιας χρήσης, τα οποία προσφέρονται σε όλους τους επισκέπτες που προσέρχονται για την ενοικίαση του νοσοκομειακού θηλάστρου Symphony.
  3. Οι επιφάνειες εξυπηρέτησης των καταστημάτων μας απολυμαίνονται σε τακτά, επαναλαμβανόμενα διαστήματα.
  4. Για τις ενοικιάσεις θηλάστρων που πραγματοποιούνται στα καταστήματά μας με φυσική παρουσία, εξυπηρετούμε κάθε μία ενοικίαση ξεχωριστά στους χώρους μας.
  5. Σε περίπτωση παράδοσης θηλάστρου κατ’ οίκον, έχετε την επιλογή της παραλαβής της παραγγελίας σας με courier ή από τους εργαζόμενους της εταιρίας μας, οι οποίοι θα παραδίδουν την παραγγελία σας φορώντας ειδική μάσκα προστασίας και γάντια.
  6. Σε περίπτωση παράδοσης θηλάστρου σε μαιευτήριο, οι εργαζόμενοι μας θα παραδίδουν την παραγγελία σας φορώντας ειδική μάσκα προστασίας και γάντια και η παράδοση θα γίνεται σε εξωτερικό χώρο του μαιευτηρίου, στον σύζυγο ή συνοδό της μητέρας.
  7. Όλα τα οχήματά μας έχουν εξοπλιστεί με ειδικό απολυμαντικό για χρήση από τους οδηγούς τους, για χρήση πριν και μετά από κάθε παράδοση παραγγελίας ανεξαρτήτως της χρήσης γαντιών.

Σας παρακαλούμε θερμά, να επιδείξετε υπομονή στην εξυπηρέτηση σας (είτε στο κατάστημα, είτε τηλεφωνικά, είτε κατά την παράδοση), καθότι λαμβάνουμε τα ανωτέρω μέτρα για να μη μειωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, τη δύσκολη αυτή συγκυρία, δεδομένου ότι, ένα ποσοστό των εργαζομένων μας είναι γονείς με ανήλικα παιδιά και είναι υποχρεωμένοι να απουσιάσουν από την εργασία τους ή να δουλεύουν απομακρυσμένα.

Σας παροτρύνουμε να χρησιμοποιείτε τις διαδικτυακές πληρωμές για την ανανέωση της ενοικίασης του νοσοκομειακού θηλάστρου σας και να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή διαδικτυακά για τυχόν υποστήριξη στη χρήση του, ή άλλες πληροφορίες, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Τέλος, το προσωπικό των καταστημάτων μας είναι στη διάθεσή σας με στόχο πάντα τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, ενώ όλη η ομάδα μας συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις του θέματος, ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα για τη λήψη επιπλέον μέτρων, αν χρειαστεί.

Ας παραμείνουμε όλοι ασφαλείς.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της

Klinikum Plus M.I.K.E. (Medela Greece)